Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vs: Politiikka  (Luettu 1614336 kertaa)

Poissa Kesava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1981
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4780 : Maaliskuu 17, 2021, 16:18:36 »
Koronasta ja vaalien siirrosta aiheutunut keskustelu ja kannanotot ovat antaneet todella oudon kuvan suomalaisista -tai tarkemmin osasta heitä. Repivät, raastavat ja vihaa tihkuvat kannanotot ovat pöyristyttäviä! Kommenteissa tulee julki asioita, joita en olisi ikinä uskonut kuulevan suomalaisten suusta. Ei tästä sanallisesta hajotustyöstä ole enää pitkä matka siihen kun jokin sakki ottaa käyttöön väkivallan. Surullista.

Ei Suomessa ole koskaan ollut kaikkia miellyttävää politiikkaa, mutta ei se sitä voi ollakaan. Vain diktatuureissa kaikki on hyvin, tai...
Kyllä kaikki ministerit ja virkamiehet tekevät tämänkin pandemian nujertamiseksi kaikkensa ja parhaansa, uskokaa pois. Ei ole ihan helppoa tuo koronan torjunta kun kokemusta ei ole ja sen liikkeet muunnoksineen on arvaamattomia.
Kansan Uutiset tänään:

Hallituspuolueissakin myönnetään, että osa koronatoimista olisi voinut onnistua paremmin

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4462679-hallituspuolueissakin-myonnetaan-etta-osa-koronatoimista-olisi-voinut-onnistua-paremmin

Perfektionisti.

Poissa Vieras0342

  • Sr. Member
  • Viestejä: 3362
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4781 : Maaliskuu 17, 2021, 16:47:07 »
Norja ja Sveitsi ei ole EU-maita, ja silti ne pääsevät EU:n sisämarkkinoille.         

Suomi onkin turhake josta ei ole mitään hyötyä maailmalle. Norja ja Sveitsi ei ole.

Ainoa luonnonvara joka meillä on, on kohtu pitkä maaraja Venäjän kanssa, mutta siihen se sitten loppuukin. Sillekin ovat laatineet vaihtoehtoisen strategian

Ai sekö se olikin tässä oli pointtina. Eikä se, että Norja ja Sveitsi pääsee EU:n sisämarkkinoille ilman, että ovat EU-jäsenmaita.

Sun ihanne valtio on niin lähellä, mutta kumminkin niin kaukana.   :laught:

 

Mut ennenku jatkat lällättelyä, niin rakentavasti kerro millä avaintekijöillä Suomi pärjää itsenäisenä? Ei riitä, että Ruotsikin pärjää. Haluan siis aidosti uusia näkökulmia niin voin muokata näkemystäni.

Minun näkemykseni mukaan tarvitsemme siis liittolaisen ja se on EU tai Venäjä.

Meillä ei ole öljyä(Norja) tai euroopan talouden taustahenkilöitä(Sveitsi)

Vastasit eihän Suomella mitään muuta arvokasta kuin maaraja Venäjän kanssa, joten sitä saa mitä tilaa.

Norja maksoi kuulumisesta Euroopan talousalueeseen vuodessa 290 miljoona euroa, kun taas Suomi maksoi lähes 1 mrd.€. vuosina 2009 – 2014. 

Tietenkään emme saisi enää samoja ehtoja, kun Norja.

Suomi on iloinen EU:ssa iloinen nettomaksaja ja Saksan sylipuudeli. Joka johtuu siitä, että Suomen poliittinen eliitti tarttuu aina jonkun ison maan takin liepeisiin eikä uskalla olla vapaa, täysivaltainen ja viisaasti omia etua valvova valtio.  Talousalueeseen kuulumiseen tarvitaan liitolaisia? Minä luulin että siihen riittää sopimus?
 
Se, että Norjalla on öljyä tai Sveitsillä kelloja vientituotteina, on yhtä heikko argumentti kuin että, korona tukahdutus ei onnistu, koska Suomi ei ole saari. Molemmissa maissa on oma valuutta, joka on järkevä rahapolittiinen valinta.  Ja jos Suomi olisi alun perin ollut liittymättä EU:hun, mikään ei olisi Suomea tekemään Norjat. Vaikka onhan Suomessaki useita saaria.

Ja kyllähän Prismassa on oliiviöljyt sun muut kiisselit, ja Shellillt bensaa niinkuin Norjastain. Voidaan myö sulle tummelit ostaa, jos se siitä kiinni on. 

Se ero siinä vain on, että toisen maan poliitikot ajavat oman etua, suomalaiset poliitikot hakevat sopua.  Siksi esimerkiks suurimmat kuluerät ovat EU-budjetista on maataloustuet, jotka muut maat maksattaa EU-budjetista, mutta Hölmälä maksaa omat tukiaisen pääosin itse.  Se johtuu epäonnistuneista jäsenneuvotteluista vuonna 1995, kun EU-jäseneksi haluttiin hinnalla millä hyvänsä.

Kerta toisensa jälkeen sama kaava toistuu. Viimeksi Katainen ´epäonnistui´ vuonna 2014 ennen Marinia, joten hölmöläiset saivat maksaa osan Englannin, Hollannin, Itävallan, Saksan ja Ruotsin jäsenmaksuista, jotka ovat jokainen Suomea vauraampia maita. Mitä tuttua oli elvytyspakettineuvotteluissa? Nuiva nelikko sai alennuksia tuleviin EU-jäsenmaksuihin, mutta Suomi ei vaatinut mitään eikä saanut mitään. Mitä tästä opimme?

MUTTA SILTI SUOMESSA ON MAAILMAN PARAS HALLITUS JA MAAILMAN PARAS PÄÄMINISTERI!     
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 17, 2021, 16:57:14 kirjoittanut Hese69 »

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4782 : Maaliskuu 17, 2021, 17:01:27 »
^Selvä

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15731
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4783 : Maaliskuu 17, 2021, 19:27:11 »
EU:n elvytysraha on suurelle Italialle ilmaista – pikkuinen Suomi maksaa tolkutonta ylihintaa.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007864025.html?utm_medium=social&utm_content=ios.is.fi&utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share&fbclid=IwAR1XCULJfItsFZeJ17OH_PEyYWQeFMCZgz4mck13HZa141WtE-O4DEcQZts

Mielenkiinnolla seuraan, miten kokoomus selviää tästä ongelmasta.
Omalle tulevaisuudelle sillä ei enää ole paljonkaan merkitystä, muuten kuin ehkä nopeuttaa muuttoa pois täältä.
Jotenkin tuntuu siltä, että tämä meidän nykyinen hallitus on täysin pihalla siitä, mitä se tekee. Tämä on siis vain minun henkilökohtainen mielipide. Jotenkin tuntuu järjettömälle se, että meidän pitää maksaa noin 7 miljardia euroa saadaksemme 2 miljardia.  :laught:
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4784 : Maaliskuu 17, 2021, 19:35:26 »
Kokoomus ja Häkkänen on koko koronan ajan ajellut kaksilla ratttailla. No onneksi sentään ravintolat saatiin kiinni Häkkäsestä ja Vapaavuoresta huolimatta.

Perustuslaki­valiokunnan Häkkänen: Rajoituksissa ensin otettava käyttöön kevyemmät toimet.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007866298.html
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa herra48

  • Hero Member
  • Viestejä: 746
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4785 : Maaliskuu 17, 2021, 20:06:15 »
^Älyttömyyden huippu sulkea ravintolat. Sieltä ei juuri ole korona levinnyt, toisin kuin rajan yli. Sanomattakin selvää että rajatestaus ei vieläkään ole kunnossa

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15731
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4786 : Maaliskuu 17, 2021, 20:14:38 »
^
Älä nyt kun teme "tietää" :laught:
Kumma vaan, ettei ne tartunnat ole mitenkään vähentyneet, vaikka ne raflat ovat nyt toista viikkoa olleet kiinni.
Onneksi kotiinkuljetus toimii ja itse osaa ruokaa tehdä. Ei tarvitse eineksiin turvautua niin kuin eräiden. Viinakaupat on auki ja kaupasta saa Light lonkeroa. Ja täällä pääsee vittuilemaan. Elämä on kuosissa.  :headbang:

EDIT: Eihän ravintoloita kiinni saatu. Suurin osa on päivittäin auki. Jossain päin suomea pääsee jopa kaljalle. Teme suu vaahdossa vaan luulee asioita.  ;)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 17, 2021, 20:20:25 kirjoittanut Villerius »
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4787 : Maaliskuu 17, 2021, 21:11:02 »
^
Älä nyt kun teme "tietää" :laught:
Kumma vaan, ettei ne tartunnat ole mitenkään vähentyneet,

Eikä vähene. Mikähän v**tu siinä on, että ihmisille ei voi puhua totta ja niinku asiat on?

Julkinen lausunto, niin loppuu se vouhottaminen:

"Näillä näkyminen koronasta ei päästä eroon koskaan vaan jokainen siihen tulee sairastumaan. Kuolleisuus on kuitenkin vain n.0,7%, joten ei siinä suurta hätää.

Rokotteita annetaan ja sen osaltaan uskotaan auttavan siinä, että tartuntoja ei ole paljon samaan aikaan. Nyt ja tulevaisuudessa pidetään eritystoimet riittävinä, että sairaalat ei täyty kerralla. Eristystoimet voidaan lakkauttaa kun sairaalapaikkojen tarve palautuu normaalille tasolle."

Ihmisille valehtelu on jotenkin lapsellista. Jos puhuu totta niin kuvitteleeko ne, että ihmiset alkaa jotenkin hyppiä kiikkuun? Ei. Ne rauhoittuu.

EDIT: kyse on todennäköisyyksistä. Puhdasta matematiikkaa. Todennäköisyydet on vahvasti sen puolella, että ihminen kuolee! Samasta aiheesta käytäisi julkinen keskustelu, että teemme kaikkemme, että ihminen ei kuole. Pysykää kotona, niin kyllä kuolemasta päästään eroon kun kehitetään rokote. Uskottavaa(ko)?!
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 17, 2021, 21:19:46 kirjoittanut Billheili »

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4788 : Maaliskuu 17, 2021, 21:29:30 »
Asiakirja paljastaa: Näin korona on levinnyt ravintoloissa

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6d573501-cd41-40d1-bbef-92831ff2ea81

Hallituksen esityksessä kerrotaan, että hygieniatoimista ja rajoituksista huolimatta tammi-helmikuussa 2021 Suomessa on todettu lukuisia ravitsemisliikkeistä alkunsa saaneita laajoja tartuntaketjuja ja altistumistilanteita, joissa lähes kaikki ravitsemisliikkeessä asioineet ovat saaneet tartunnan.

Riski on ollut suurin niissä ravitsemisliikkeissä, joissa alkoholin anniskelu muodostaa suuren osan tuloista, mutta tartuntoja on todettu myös pääasiassa ruokailuun keskittyvissä ravitsemisliikkeissä.
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4789 : Maaliskuu 17, 2021, 21:42:27 »
Asiakirja paljastaa: Näin korona on levinnyt ravintoloissa

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6d573501-cd41-40d1-bbef-92831ff2ea81

Hallituksen esityksessä kerrotaan, että hygieniatoimista ja rajoituksista huolimatta tammi-helmikuussa 2021 Suomessa on todettu lukuisia ravitsemisliikkeistä alkunsa saaneita laajoja tartuntaketjuja ja altistumistilanteita, joissa lähes kaikki ravitsemisliikkeessä asioineet ovat saaneet tartunnan.

Riski on ollut suurin niissä ravitsemisliikkeissä, joissa alkoholin anniskelu muodostaa suuren osan tuloista, mutta tartuntoja on todettu myös pääasiassa ruokailuun keskittyvissä ravitsemisliikkeissä.

Mitä sillä on väliä missä tarttuu kunhan tarttuu?

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15731
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4790 : Maaliskuu 17, 2021, 21:45:39 »
^
Totta ja jostainhan se on sinne raflaankin tullut....  :laught:
Vai onko se korona ikäänkuin roikkunut siellä baaritiskillä.  :laught:
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa Vieras0342

  • Sr. Member
  • Viestejä: 3362
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4791 : Maaliskuu 18, 2021, 07:18:54 »
^Jos pullonhenki on tullut pullosta ulos, eikä annakaan kolmea toivetta vaan jäi baaritiskille iskemään naisia ja nauttimaan väkijuomasta.  :whipping:

Jos ei olisi ravintoloita, ei olisi koronaa. Näin minä olen järkeillyt. ::) 

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15731
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4792 : Maaliskuu 18, 2021, 07:26:11 »
HS Gallupin mukaan vasemmisto menettää kannatustaan.  :)

”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4793 : Maaliskuu 18, 2021, 07:28:37 »
Tutkimuksen virhemarginaali on suurimmilla puolueilla noin 2,1 prosenttiyksikköä suuntaansa, joten SDP:n ja Perussuomalaisten ero voi olla myös SDP:n hyväksi.  :)
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa herra48

  • Hero Member
  • Viestejä: 746
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4794 : Maaliskuu 18, 2021, 08:12:48 »
SDP 19% PS 23%. Sekin mahtuu virhemarginaaliin ja on varmaan lähempänä totuutta

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4795 : Maaliskuu 18, 2021, 08:27:59 »
Oppositiossa perusrasistien ja oikeistopopulistien kannatus aina kasvaa. Hallituksessa vastaavat puolueet ovat 'tehneet joko konkurssin ( 90-luvulla) tai hajonneet. Syynä on se, että puolueen ainoa kyky on pelon ja kauhun, vihan ja raivon lietsominen, Käytännön toiminta on aina sille ollut liian vaikeaa.
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa Vieras0395

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2271
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4796 : Maaliskuu 18, 2021, 08:40:02 »
HS Gallupin mukaan vasemmisto menettää kannatustaan.  :)

No ihme, kun propagandaministeri kirjoittaa Seksisaitille :laught:

Poissa Pekonen

  • Sr. Member
  • Viestejä: 3629
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4797 : Maaliskuu 18, 2021, 08:45:40 »
HS Gallupin mukaan vasemmisto menettää kannatustaan.  :)
Tästä se alkaa, vasemmiston  luisu yhä alemmas. Oletteko tutkineet minkä ikäinen on keskimääräinen demarien kannattaja?
Tuohivirsupersu

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15731
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4798 : Maaliskuu 18, 2021, 08:48:36 »
HS Gallupin mukaan vasemmisto menettää kannatustaan.  :)

No ihme, kun propagandaministeri kirjoittaa Seksisaitille :laught:
Nina, oli aivan pakko provosoida ja heti nappas.  :laught:

Olen niin paha  :whipping:
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa Vieras0395

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2271
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #4799 : Maaliskuu 18, 2021, 08:50:53 »
Mielenkiinnolla seuraan, miten kokoomus selviää tästä ongelmasta.
Omalle tulevaisuudelle sillä ei enää ole paljonkaan merkitystä, muuten kuin ehkä nopeuttaa muuttoa pois täältä.
Minun rakas, jos vaan huolit, niin tulen sulle kyökkipiiaksi Espanjaan.