Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vs: Politiikka  (Luettu 1627385 kertaa)

Poissa Kesava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1981
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7940 : Kesäkuu 23, 2021, 19:13:31 »
Voi vittu näitä vassareita.  :whipping:

Vasemmistoliiton feministi-homokersantti tunnusti olevansa seksuaalirikollinen

Pylvänäinen herätti viisi vuotta sitten huomiota osallistumalla sotilaspuvussa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavaan Pride-kulkueeseen Helsingissä. Pylväinen työskenteli tuolloin merivoimissa.

Turun Sanomat kertoi helmikuussa, että vasemmistoliiton Turun pormestariehdokasta Sasu Haapasta epäillään alaikäisten tyttöjen kuvaamisesta. Tapaus on parhaillaan syyteharkinnassa.

https://www.verkkouutiset.fi/feministimies-ahdisteli-naisia/#e4bd71ee
Perfektionisti.

Poissa Tonava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2617
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7941 : Kesäkuu 23, 2021, 19:30:25 »
^meinaat, että ilman opiskelua nuorilla olisi paremmat edellytykset päästä työelämään? jos ei niin onko sitten parempi, että nuoret ovat ilman koulutusta ja ilman työpaikkaa?

Opiskelemaan "pakottaminen" ei takaa myöhempää työllistymistä, mutta putsaa tyttömyystilastot alle 18-vuotiaista. Opiskeluhan on nuorille vaihtoehto joka tapauksessa, mutta tällä hieman totalitaarisella linjauksella nuorten päätoiminen työnteko estetään kokonaan. Taustalla on jo pitkään puhuttu eurooppalainen nuorisotyöttömyys, joka joissain maissa on keikkunut pahimmillaan 50-60 prosentissa ja on erittäin korkea edelleen. Tätä ei tietenkään haluta meille, ja oppivelvollisuusiän nostaminen peräti kolmella vuodella on mitä mainioin keino tuntuvasti hillitä nuorisotyöttömyyden kasvua - jota koronapandemia on lisännyt meillä ihan viime aikoinakin huomattavasti.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2021, 19:32:44 kirjoittanut Tonava »

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 5740
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7942 : Kesäkuu 23, 2021, 19:33:10 »
oppivelvollisuusiän nostaminen
Otin listasta vain yhden kohdan jotta kenties saisin vastauksen haluamaani kysymykseen.
Miksi oppivelvollisuusiän nostaminen on hyvä asia?

Oppivelvollisuusiän tai paremminkin sanottuna oppivelvollisuuden laajentamisen kautta kouluissa lisätään henkilökohtaista opinto-ohjausta joka taas auttaa niitä nuoria, jotka ovat vaarassa pudota ns. kelkasta. Opinto-ohjauksen lisäämisen kautta useampi nuori saa konkreettista tietoa itselleen sopivista koulutusmahdollisuuksista peruskoulun jälkeen. Monelle nuorelle velvollisuus on myös herätys, että nyt on oikeasti tehtävä jotain. Mahdollisuuksia on myös muitakin kuin pelkät lukio ja ammattikoulu, mutta varmasti on niitä joita ilman ohjausta ei saataisiin hakemaan mihinkään. Nyt siihen on paremmat edellytykset. Joillekkin ensimmäisen opiskelupaikan saaminen voi olla sosiaalisesti huomattava parannus elämään. Joillekkin se voi antaa aikaa suunnitella elämää eteenpäin. Kaikkia näitä asioita nuorien kanssa käydään läpi nyt paremmin peruskoulun lopussa. Oppivelvollisuuden laajentamisella myös vahvistetaan koulutuksen tasoa ja osaamista.
Ei se toisen asteen opiskelupaikan saaminen ole tähän astikaan ollut ongelma, koska usein yli 95 prosenttia ysiluokkalaisista on saanut opiskelupaikan. Ongelma on opinnoissa pysyminen ja tähän uudistus tuskin tulee auttamaan.
Iässä olen samoilla linjoilla Apunickin kanssa. Jos ja kun koulupudokkaita halutaan tukea lisää, resursseja on suunnattava peruskouluun eikä vuosille sen jälkeen.

Poissa Pekonen

  • Sr. Member
  • Viestejä: 3632
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7943 : Kesäkuu 23, 2021, 19:49:22 »
Lainaus
Ivan "Topi-Petteri" "olen opiskellut yliopistossa" Puopolo, myös Iivana Pulma (s. 22. elokuuta 1977 Como, Italia) on MTV3:n aamuteeveetoimittaja, antifeministi ja maamme johtava tieteenfilosofi vailla akateemisia meriittejä. Hänen keskeinen linjansa tieteenfilosofina on, että koska tieteen kaltaisia monimutkaisia asiakokonaisuuksia on vaikea ymmärtää, niitä ei tule yrittääkään ymmärtää vaan maailma tulee muuttaa sellaiseksi, että se sopii miesten biologiassaan saamille insinööriaivoillekin. Puopolo on kuin autoritäärisempi Mikael Jungner ilman Jungnerin paikoittaisia hyväntahtoisuuden purkauksia.

Puopolo on syvällinen, myrskyisän shakespearelainen hahmo, sillä hänellä oli vaikea lapsuus. Siinä missä vaikea lapsuus on tehnyt toisista rauhanrakentajia ja toisista sarjamurhaajia, Puopolosta se teki Twitter-trollin.

Puopolo on kuvaillut elämänsä suunnanmuuttajaksi sitä, kun pääsi opiskelemaan humanistihömppää Tampereen yliopistoon. Pääaineenaan hän on opiskellut sosiologiaa, ja pitkänä sivuaineena hän väittää Suomen Kuvalehdelle opiskelleensa tieteenfilosofiaa. Koska Suomen Kuvalehden toimituksessa ei arveltu Puopolon kertomuksissa opiskeluistaan olevan mitään tarkastamisen arvoista, haastattelussa ei tullut koskaan ilmi, ettei Tampereen yliopistossa ole tieteenfilosofia-nimistä sivuainekokonaisuutta. Sitä kyllä pystyy opiskelemaan kaksi kurssia. Ivan on todistettavasti opiskellut filosofiaa, mutta ei perusopintoja enempää. Perusopintoihin on kuulunut tieteenfilosofian johdantokurssi, josta Puopolo on kostunut neljä opintopistettä (vrt. pitkä sivuaine n. 50–60 opintopistettä). Puopolo ei siis muista, millainen hänen tutkintorakenteensa on ollut, mutta on sen sijaan selvää, että hän muistaa opiskelujensa sisällön kirkkaasti ja on täten yhtä pätevä kommentoimaan tiedeaiheita kuin varsinaiset asiantuntijat.

Myöhemmin Puopolo on käyttänyt yliopisto-opintojaan – olkoonkin, että on sanoutunut irti opiskelemiensa alojen pääsisällöistä ja ottanut niiden sijaan ohjenuorakseen jonkin Valtaojan kirjan – sumeilematta valtuutuksena sukupuolentutkimusten vastaisessa Twitter-agitoinnissaan. Puopolo inhoaa sukupuolentutkimusta niin paljon, että olisi valmis uhraamaan länsimaisissa demokratioissa ylläpidetyn itseohjautuvan tutkimuksen mallin päästäkseen epäobjektiivisena ja -tieteellisenä pitämästään alasta eroon. Tilalle hän ehdottaa mallia, jossa jokin ylempi taho sanelisi, millaista Oikean Tieteen tulee olla.
-HP-

Varsinainen "sankari".  :laught:

Puopolo todennäköisesti kannattaa edelleen behavioristista psykologiaa ja loogista empirismiä, vähintään salaa.
Tämä on niin tyypillistä tyypillisempää Trolli-Temen harrastamaa ala-arvoista mustamaalaamista.
Kun ei pärjätä itse asiassa niin siirrytään mollaamaan itse henkilöä.
Tämä aiheuttaa ainakin minussa syvää myötähäpeää Temen puolesta.
Tuohivirsupersu

Poissa Apunicki

  • Full Member
  • Viestejä: 318
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7944 : Kesäkuu 23, 2021, 19:50:28 »
^^ Eikä välttämättä edes sinne peruskouluun, vaan ylipäätään pitäisi ehkäistä ylisukupolvista huono-osaisuutta. Se ei ole helppo tehtävä. Peruskouluhan toimii sinänsä jo nyt eli turha pistää älyttömästi paukkuja sinne tai toisen asteen opintoihin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2021, 19:55:39 kirjoittanut Apunicki »

Poissa Entto

  • Sr. Member
  • Galleria (3)
  • Viestejä: 4147
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7945 : Kesäkuu 23, 2021, 19:52:30 »
^
Eikä niitä koululaisia hirveästi motivoi jatko-opinnot, jos Kelalta saa saman rahan tekemättä mitään.
Anssi K. ei tästä tosin tykkää.
Saitin Bud Spencer

Poissa Apunicki

  • Full Member
  • Viestejä: 318
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7946 : Kesäkuu 23, 2021, 19:58:18 »
^
Eikä niitä koululaisia hirveästi motivoi jatko-opinnot, jos Kelalta saa saman rahan tekemättä mitään.
Anssi K. ei tästä tosin tykkää.
Minulla ei ole tästä faktaa, mutta uskoisin, että tämä ei ole perimmäinen syy siihen miksi joku keskeyttää toisen asteen opintonsa.

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 5740
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7947 : Kesäkuu 23, 2021, 21:16:20 »
^^ Eikä välttämättä edes sinne peruskouluun, vaan ylipäätään pitäisi ehkäistä ylisukupolvista huono-osaisuutta. Se ei ole helppo tehtävä. Peruskouluhan toimii sinänsä jo nyt eli turha pistää älyttömästi paukkuja sinne tai toisen asteen opintoihin.
Minä laittaisin peruskouluun. Pienryhmäopiskeluun ja yksilölliseen ohjaukseen niille joilla on vaikeuksia.

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 5740
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7948 : Kesäkuu 23, 2021, 21:18:08 »
Fasistinen poliisi ei vetänyt vessaa!
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannesalonen11/fasistinen-poliisi-ei-vetanyt-vessaa/

Suomen militantit ja äärioikeistolaiset poliisivoimat ovat jälleen osoittaneet todellisen karvansa. Kansainvälisen XR:n Suomen osasto on joutunut tämän tylyllä tavalla kokemaan, kun poliisiauton ilmastointi oli joko pois päältä tai liian pienellä! Poliisiautoon sullottiin mahdollisesti yli kolme ihmistä kerrallaan, ja uhrit joutuivat hetken istumaan melkein mutta ei kuitenkaan ihan toistensa päällä.
Tilanne eskaloitui kun kävi ilmi, että putkassa on muitakin ihmisiä eikä jokaiselle häkkilinnulle taattu tämän ansaitsemaa yksityisyyttä. Inhimillisen kärsimyksen määrää on vaikea kuvitella. Mutta pahinta kaikessa on, että poliisi ei välittömästi tullut vetämään vessaa vaikka viaton uhri sitä pyysi. Myös tamppoonienjako tökki epäinhimillisellä tavalla eivätkä vertavuotavat uhrit saaneet tarvitsemiaan sidetarpeita. Tasavallan poliisivoimien menettelyyn kuuluu myös unen kieltäminen kidutettavalta kolistelemalla.
XR:n listaan tulee merkitä, että Suomen on kaikissa poliisiautoissaan säädettävä ilmastointi ykkösen sijaan kolmoselle vuoteen 2025 mennessä. Maailma ei voi enää katsoa vaieten sivusta, miten demokraattiseksi tasavallaksi itseään kutsuva Suomi kohtelee ympäristösotureitaan ja kansainvälisillä talouspakotteilla on puututtava siihen, että poliisi vetää vessan heti kun kuuluu huuto ”saa tulla pyyhkimään!”
Kapitalismin rumat hedelmät on ravisteltava alas ja poljettava maahan.

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7949 : Kesäkuu 23, 2021, 21:19:10 »
Koteihin paukkuja. Siellä on lämmintä ja turvallista niin tulee täyspäisiä lapsia

Paikalla PaksUkko

  • Hero Member
  • Galleria (2)
  • Viestejä: 673
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7950 : Kesäkuu 23, 2021, 21:26:17 »
Missä toisen asteen koulutuksessa hankitussa ammatissa on niin huono palkka, että KELAsta saa saman verran toimeentulotukena ja asumislisänä?
Jos noin huono palkka on, ei työpaikka voi olla yleissitovuuden piirissä vaan kyse on järjestäytymättömän työnantajan+työntekijän paikallisesta sopimuksesta?
Pitäisikö paikallista sopimista lisätä?
Pitäisikö Suomeen säätää minimipalkkalaki?

Poissa Apunicki

  • Full Member
  • Viestejä: 318
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7951 : Kesäkuu 23, 2021, 21:37:48 »
Koteihin paukkuja. Siellä on lämmintä ja turvallista niin tulee täyspäisiä lapsia
Samaa mieltä. Turha laittaa sellaiseen mikä jo toimii.

Poissa Lifti

  • Vaari
  • Sr. Member
  • Viestejä: 9261
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7952 : Kesäkuu 23, 2021, 21:46:11 »
Saunan taakse vatipäät!
#suominousuun
KäteenHeiluttaja

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7953 : Kesäkuu 23, 2021, 22:02:02 »
Koteihin paukkuja. Siellä on lämmintä ja turvallista niin tulee täyspäisiä lapsia
Samaa mieltä. Turha laittaa sellaiseen mikä jo toimii.

Itsekkäät vanhemmat tekee lapsia ku vauvat on niin ihania. Sitten ei riitä kuitenkaan paukut kasvattaa niitä intensiivisesti seuraavat 25 vuotta vaan sysätään vastuu jo viimeistään kouluiässä yhteiskunnalle

Poissa Kesava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1981
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7954 : Kesäkuu 23, 2021, 22:10:46 »
Fasistinen poliisi ei vetänyt vessaa!
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannesalonen11/fasistinen-poliisi-ei-vetanyt-vessaa/

Suomen militantit ja äärioikeistolaiset poliisivoimat ovat jälleen osoittaneet todellisen karvansa. Kansainvälisen XR:n Suomen osasto on joutunut tämän tylyllä tavalla kokemaan, kun poliisiauton ilmastointi oli joko pois päältä tai liian pienellä! Poliisiautoon sullottiin mahdollisesti yli kolme ihmistä kerrallaan, ja uhrit joutuivat hetken istumaan melkein mutta ei kuitenkaan ihan toistensa päällä.
Tilanne eskaloitui kun kävi ilmi, että putkassa on muitakin ihmisiä eikä jokaiselle häkkilinnulle taattu tämän ansaitsemaa yksityisyyttä. Inhimillisen kärsimyksen määrää on vaikea kuvitella. Mutta pahinta kaikessa on, että poliisi ei välittömästi tullut vetämään vessaa vaikka viaton uhri sitä pyysi. Myös tamppoonienjako tökki epäinhimillisellä tavalla eivätkä vertavuotavat uhrit saaneet tarvitsemiaan sidetarpeita. Tasavallan poliisivoimien menettelyyn kuuluu myös unen kieltäminen kidutettavalta kolistelemalla.
XR:n listaan tulee merkitä, että Suomen on kaikissa poliisiautoissaan säädettävä ilmastointi ykkösen sijaan kolmoselle vuoteen 2025 mennessä. Maailma ei voi enää katsoa vaieten sivusta, miten demokraattiseksi tasavallaksi itseään kutsuva Suomi kohtelee ympäristösotureitaan ja kansainvälisillä talouspakotteilla on puututtava siihen, että poliisi vetää vessan heti kun kuuluu huuto ”saa tulla pyyhkimään!”
Kapitalismin rumat hedelmät on ravisteltava alas ja poljettava maahan.
Voi vittu näitä elopentuja.  :laught:
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2021, 22:18:17 kirjoittanut Kesava »
Perfektionisti.

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7955 : Kesäkuu 23, 2021, 22:46:23 »
Toihan on jotain Kummelisketsiä. Ei tuo oo todellisuutta. Hauskaa huumoria kyllä😁

"kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan"  :laught:

Poissa Tonava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2617
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7956 : Kesäkuu 23, 2021, 23:01:16 »
Hellanlettas, kyllä näille äidin kultamussukoille pitää asialliset olot putkassakin järjestää. Jostain syystä muuten kaikki tietämäni ituhipit ovat rikkaiden kaupunkilaisten kakaroita.

Poissa Kellopeliappelsiini

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2211
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7957 : Kesäkuu 23, 2021, 23:04:59 »
^
Eikä niitä koululaisia hirveästi motivoi jatko-opinnot, jos Kelalta saa saman rahan tekemättä mitään.
Anssi K. ei tästä tosin tykkää.

Itseasiassa alle 25-vuotias ei saa kelasta rahaa tekemättä mitään jos koulutus puuttuu tai ainakin on jatkuvasti haettava koulutuspaikkaa (yleensä näillä pudokkailla rahkeet riittää ammattioppilaitokseen):

Lainaus
Jos olet syyslukukauden alussa edelleen työtön, kerro TE-toimistossa, minne olet hakenut. Jos olet ilman pätevää syytä jättänyt hakematta koulutukseen, menetät oikeutesi työttömyysetuuteen syyslukukauden alusta eli 1.9. alkaen toistaiseksi.

Menetät työttömyysetuuden toistaiseksi myös, jos ilman pätevää syytä kieltäydyt koulutuksesta tai et aloita koulutuksessa  taikka keskeytät tutkintoon johtavan, ammatillisia valmiuksia antavan koulutuksen tai nuorten lukio-opinnot.
I see what is right and approve, but I do what is wrong

#fuckpalestine

Poissa Kellopeliappelsiini

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2211
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7958 : Kesäkuu 23, 2021, 23:16:08 »
^ Ei se opiskelupaikka auta, jos ei opiskele. Ja siihen ei voi pakottaa. Korostan, että se opiskelupaikan saaminen ei ole tähän astikaan ollut ongelma.

Juuri näin. Ongelma on ollut, ja tulee edelleenkin olemaan, koulupudokkaat II-asteella, keskeyttäneitä ammattiopistosta noin 8% ja lukiosta noin 2%. Näitä ei korjata oppivelvollisuuden jatkamisella.

Se täytyy ov:n nostosta esiin, että kun lopetat opiskelun / et ota paikka vastaan, opiskelijan ottaa huomiinsa peruskoulun opo, heillähän kun ei muutenkaan ole kuin kädet täynnä peruskoulusta jatkoa suunnittelevien opiskelijoiden kanssa.

Koulutuksen verrannosta työllisyyteen sen verran, että esim. 2005 ikäluokasta 15-24 vuotiaat työttömiä oli 32 000 joista 9 500:lla ei ollut II-asteen koulutusta. Kustakin ikäryhmästä tilastojen mukaan 4-6% on syrjäytymis (ei töitä) vaarassa, joten tämä velvollisuuden nosto käytännössä ei ratkaise muita ongelmia, kuin tuo mainittu nuorisotyöttömyys, siinäkin muutos on äärinmäisen pieni.
I see what is right and approve, but I do what is wrong

#fuckpalestine

Poissa Kellopeliappelsiini

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2211
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #7959 : Kesäkuu 23, 2021, 23:19:37 »
Unohtui ensimmäisestä postauksesta linkki alle 25-vuotiaat ilman tutkintoon johtavaa koulutusta
I see what is right and approve, but I do what is wrong

#fuckpalestine