Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Täällä seurataan urheilua  (Luettu 121306 kertaa)

Poissa Granado

  • Hero Member
  • Viestejä: 533
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Täällä seurataan urheilua
« Vastaus #1420 : Kesäkuu 22, 2024, 02:35:39 »
Suomalainen juhannusyö alkaa kääntyä jo sarastavaksi juhannuspäivän aamuksi, mutta kohta klo 03.00 alkaa subilla NHL:n kuudes finaali. Florida johti finaalisarjaa jo otteluvoitoin 3-0, mutta Edmonton on kirinyt tilanteen jo kutkuttavaksi tilanteeseen 3-2. Tänään pelataan Edmontonissa ja etu on nyt kotijoukkueella. Edmontonin fanaattisen kotiyleisön edessä Barkovin Florida on kovan paikan edessä. Olisi kyllä hienoa, jos Stanley Cup- pokaali palaisi 31 vuoden tauon jälkeen sinne ainoaan ja oikeaan jääkiekon kotimaahan eli Kanadaan. Viimeksi Stanley Cupin on Kanadaan voittanut Montreal Canadiens vuonna 1993. Mutta toisaalta olisihan se hienoa, jos Florida Panthersin neljä suomalaista pelaajaa saisi sen himoitun Stanley Cup sormuksen pujottaa sormeensa. Ja toisaaltahan tämä on maailman kaikkien aikojen parhaan jääkiekkoilijan Connor McDavidin ja Floridan kapteenin Aleksander Barkovin välinen henkinen kaksinkamppailu. Kumpi johtaa joukkueensa siihen voitokkaaseen päätyyn asti. 
Heil Hitler, Meil Purra!

Poissa Granado

  • Hero Member
  • Viestejä: 533
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Täällä seurataan urheilua
« Vastaus #1421 : Kesäkuu 22, 2024, 08:08:05 »
^Connor McDavid vei Barkovia 100-0. Tamperelaisen tehotilasto kolmessa viimeisimmässä ottelussa on -6. Edmonton Oilers on todella lähellä tehdä historiaa tiistaiaamuna Suomen aikaa. NHL:n pitkässä historiassa ainoastaan kerran, 82 vuotta sitten, on otteluvoitoin 3-0 tappiolla ollut joukkue vienyt Stanley Cupin, kun Toronto Maple Leafs nousi Detroit Red Wingsiä vastaan mestariksi.
Heil Hitler, Meil Purra!

Poissa Granado

  • Hero Member
  • Viestejä: 533
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Täällä seurataan urheilua
« Vastaus #1422 : Kesäkuu 24, 2024, 21:29:33 »
Ensi yönä pitkä NHL-kausi tulee lopultakin päätökseen. Suora lähetys alkaa subilla klo 03.00. On kyllä vaikea sanoa, että kumpi voittaa Floridan kotikenttäedusta huolimatta. Edmonton Oilers on voittanut kolme peliä putkeen, mutta jaksavatko he puristaa vielä tästä viimeisestäkin pelistä voiton. Jos Oilersin pelaajien puseroon on hiipinyt hiukkasenkaan hyvän olon tunnetta , niin vaikeaksi menee. Urheiluruudussa ennakoitiin äsken, että Edmontonilla on pieni suosikin asema. Mutta Veikkauksen kertoimissa se pieni ennakkosuosikin asema on taas Floridalla. En sitten tiedä. Taidan jättää rahapelin tällä kertaa pelaamatta.
Heil Hitler, Meil Purra!

Poissa HarryPotter

  • Sr. Member
  • Viestejä: 7021
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Täällä seurataan urheilua
« Vastaus #1423 : Kesäkuu 24, 2024, 21:59:10 »
Kroatia - Italia -peli alkaa juuri, kumpikaan ei ole oikein vakuuttanut. Kuinkahan pitkään mennään muna - muna tuloksella, joka luultavasti Italialle riittää  :whipping: Toivottavasti tulee hyvä matsi.  :drinking:
Seksi, sali, sauna ja saunaolut ;) No ehkä muutakin! ( 57 - 70 - 51 )