Kevät ilman kosketusta. Outoakin oudompia novelleja ja oudommaksi muuttuvat vaan. Samalla kuitenkin kiihottaviakin. Ihan luettava, mutta ei mikään super lukuelämys.
Uutiset: SeksiSaitti toivottaa kaikille foorumilaisille leppoisaa joulunaikaa!
^Minulla on vuosikerta 1982, luin sen aika vasta. Tykkäsin mainitsemistasi tarinoista, ainakin toinen niistä oli muistaakseni tosi pitkä, jatkui vissiin neljään tai viiteen peräkkäiseen Willeriin.
Tex Willereistä vuosikerrassa 1982 löytyy Mefiston poika ja Yaman paluu. Ne ovat hyviä.
Mulla on melko monta vuosikertaa tallella edelleen.
Feministinen keskustelu on ollut viime vuosina näkyvää ympäri maailman. Nettikeskusteluista neljännen aallon feminismiksi virinnyt intersektionaalisuus on tehnyt feminismistä muidenkin kuin naisten asian. Siksi nykyfeminismi pyrkii sukupuolen lisäksi huomioimaan myös esimerkiksi ihonvärin, vammaisuuden ja seksuaalisuuden. Neljäs aalto on rantautunut myös Suomeen, jossa aihe on herättänyt kysymyksiä ja paikoin jopa närkästystä. Kommenteissa pinnalle pulpahtavat toistuvat teemat: Miksi feminismi on niin vaikeaa? Mitä on intersektionaalisuus? Ja entäs miehet?
Ennen kaikkea feministi pyrkii osoittamaan, miten yhteiskunnalliset rakenteet ja valtasuhteet vaikuttavat yksilön elämään. Teos käsittelee muun muassa äitimyyttiä, sukupuolen moninaisuutta, populaarikulttuuria ja vihapuhetta, jotka sitoutuvat laajempaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja feministiseen itsereflektioon. Kirjassa kysytäänkin: Pitääkö omaa kehoa rakastaa? Ketä palvelee feminismin tuotteistaminen tekstipaidoiksi ja sateenkaarikuohariksi? Miksi feministit halutaan hiljentää?
Mitä jos valtaistuin ei olisikaan pelkkä kuninkaallisille varattu näköalapaikka? Entä jos vallankahva olisi työkalu, johon itse aktiivisesti tartumme, kun tunnemme sitä tarvitsevamme? Ina Mikkolan Valtakirjani tarjoaa keinoja ravistella omaa ajattelua hyvällä tavalla vallanhimoisemmaksi ja ottaa haltuun niin oma elämä kuin ympäröivä maailma.
Inspiroivan kirjan havainnolliset tehtävät kannustavat kapinaan, pieniin ja isoihin vallankumouksiin. Kirja ravistelee perinteisiä käsityksiä vallasta ja haastaa meidät kaikki raivaamaan tiemme kohti oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa maailmaa ja tervettä itsetuntoa.
Ina Mikkola on tv:stä tuttu Kultaisella Venlalla palkittu toimittaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja, mutta ennen kaikkea vallankumoustaistelija. Hänen esikoisteoksensa Runkkarin käsikirja (2020) oli hitti, joka laajensi ihmisten käsitystä seksuaalisesta älykkyydestä ja pornolukutaidosta.
Syväluotaus Suomen puhutuimmasta puolueesta ja sen kiistellystä johtajasta
Ovatko perussuomalaiset uhka demokratialle vai osoitus sen toimivuudesta? Näin erilaisista lähtökohtista perussuomalaisia voidaan tarkastella. 2000-luvun kiistellyin poliittinen liike tunnetaan heikosti. Kirjassa eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä kertoo, millaisesta puolueesta on kyse. Mikä on sen ideologia, mitkä ovat perussuomalaisten tavoitteet ja miksi sitä äänestetään?
Kuvatessaan perussuomalaisuutta ja sen taustaa Jokisipilä purkaa suomalaisten puolueiden kannatusmuutosten syitä. Kirjallisten lähteiden ohella teos pohjautuu Jussi Halla-ahon ainutlaatuisiin haastatteluihin.